shariza's FotoPage

By: shariza safuri

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 4-Feb-2009 00:08 Email | Share | | Bookmark
MAJLIS KONVOKESYEN..

lama betul aku tak update cerita terkini..berita sensasi...takde citer sensasi yang nak di paparkan..citer basi ada la... kuiii kuii kuiii cerita basi aku kali ini ialah Majlis Konvokesyen anak aku Nurin Irdina sebab berjaya menamatkan pelajaran pra-sekolah nya anak aku 3 orang belajar di Pusat Perkembangan Kanak-Kanak di Kompleks 3C ni..sempena majlis tu ketiga2nya ada persembahan masing.. Nurin paling banyak masuk persembahan..Umar masuk persembahan tarian Bollywood..Ziyad persembahan pakaian beragam..dia menggayakan pakaian pengantin Melayu..tapi masa kejadian tu dia tersilap pasangan le pulak...
















Tuesday, 20-Jan-2009 01:59 Email | Share | | Bookmark
dia datang...dengan senyum simpulnya..

 
 
akhirnya aku kembali jua ke sini...sejak berpindah ke opis baru.. dengan kesibukan dan kebizian..dengan ketiadaan perkakasan komputer dan internet....di sebabkan hari ni baru boleh bertenet..tak banyak input yang nak di ceritakan...gambar baru pun takde..yang ada hanya gambar raya tahun lepas...






Wednesday, 24-Sep-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
KAD RAYA LAGI....

kad raya dari kak lin


kad raya dari sal


kad raya dari ummi ct


kad raya dari kak intan


kad raya dari kak tie klang


Tuesday, 23-Sep-2008 03:33 Email | Share | | Bookmark
Menu lagi..

 
 
 
[color=black]dah dekat nak raya dah...hari ni dah 23 hari kita berpuasa...gaji dah pun masuk ..layan je lah menu ni..aku pun dah tak ingat bila aku masak lauk ni..

ayam goreng madu

sambal sardin



kad raya..kad raya..tima kasih dik syafiq yang comel...





kad raya..kad raya..tima kasih BungaRos Oman...


kad raya..kad raya..tima kasih Zira..


kad raya..kad raya...tima kasih Nurul Fauzana


kad raya..kad raya..tima kasih Azlieda




Tuesday, 23-Sep-2008 03:33 Email | Share | | Bookmark
kad raya..

 
dah dekat nak raya dah...hari ni dah 23 hari kita berpuasa...gaji dah pun masuk ..


MUSIM TERIMA KAD RAYA

kad raya..kad raya..tima kasih dik syafiq yang comel...





kad raya..kad raya..tima kasih BungaRos Oman...


kad raya..kad raya..tima kasih Zira..


kad raya..kad raya...tima kasih Nurul Fauzana


kad raya..kad raya..tima kasih Azlieda


KAD RAYA SEMPOI DARI KU UNTUKMU..SEMOGA ANDA SEMUA SUDI MENERIMANYA DAN JANGAN MALU MALU GANTUNG DI DINDING FP MEMASING


terima kasih buat semua



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net